sábado, 8 de agosto de 2009

Bangkok.

Sabadijaaaaaaaaa!!!!

Avui es el nostre ultim dia a Bangkok!!!! i dema cap a les illes!!!
Aixi que toca fer una entrada daquesta ciutat (la capital).
Estem allotjats a la zona dels motxillers, Kaosan road. Es una zona plena de botigues, restaurants, bars... i per la nit somple de gent de totes les zones dels voltants! comensa la musica i la festa!!!!! uuououoouuo.

Es una ciutat amb molts indrets que visitar, nosaltres hem vist: el Buda declinat, El Palau Reial, el Buda Esmeralda, el mercat dels amulets, Chinatown i la zona de Sukhumvit.

El que ens ha sorpres mes es veure el Buda Declinat (Wat Pho). Es super mega hiper gran!!!! jajajajja i la veritat es que impacta bastant tenirho alla davant nostre.

El dia que vam anar a Sukhumvit vam pujar al Skytrain (que es una mena de tren elevat del terra, des don es pot veure una part de bangkok una mica diferent del que hem vist fins ara, ja que es el centre de negocis de la ciutat).

En aqui ens hem trobat amb la Vane (una friend de Mataro), vam estar un dia amb ella i ens retrovarem a les illes de nou!

Avuiiiiiii hem arrassat amb les compres!!! Visca el regateig!!!! jajajajajajajajaja. Com hem suat!!! jajajajjaja pero ha valgut la pena!!!! uuououo ( bolsos, samarretes, faldilles, vestidets, collarets...)


Us deixem unes fotos perque gaudiu juntament amb nosaltres!

Alba, Maria i MJose.




Buda declinat (Wat Pho).



Unes delicies Tailandeses pels mes valents (nosaltres no hem sigut capaces) jajaja




Nosaltres amb la Vane.




El carrer de Kaosan (la nostra zona).

3 comentarios:

  1. UF UF UF QUIN FASTIC ELS BITXOS CUINATS!!!! ERGGGG
    EL BUDA GUAPÍSSIM, HE VIST FOTOS MOLT SEMBLANTS D'UNA AMIGA QUE FA POC HA ESTAT ALLÀ TB. TOT MOLT BONIC. GRACIES PER MÉS FÀCIL ESCRIURE PER QUI. SI JO HE POGUT TOTHOM POT!!
    PETONS MJO
    VALÉRIE

    ResponderEliminar
  2. Clar que si Valerie!!!! tothom pot!!!! jajajajaj es que ens vama donar de que no havia posat peque tothom pogues escriure.. que pajarona!!! jajajajja pero encara que sigui una mica tard... ho hem canviat!!!jajjajaja petonetssssssss

    MJose

    ResponderEliminar
  3. Nyam Nyam les delicies Thais! ;) mmm ben cruixents... jejeje...
    Això ja s'acaba... quina peneta oi? Doncs a mi gens, que això vol dir que les meves ja comencen... jejeje!
    Ens veiem d'aqui 4 dies!
    Un petó!!! I acabeu de disfrutar de les Illes!!!

    ResponderEliminar